Organizația:
Academia de Studii Economice din Moldovei
| Nr. | Serviciu științific Sortează descrescător | Descriere serviciu |
|---|---|---|
| 1. | aprecirea compoziţiei chimice a produselor alimentare | Aprecirea compoziţiei chimice a untului, detergenţilor, produselor cosmetice etc. |
| 2. | aprecirea compoziţiei chimice a produselor nealimentare | Aprecirea compoziţiei chimice a untului, detergenţilor, produselor cosmetice etc. |
| 3. | cercetări sociologice cantitative în colaborare cu IData | X |
| 4. | Cerectări în domeniul dreptului constiotuțional | X |
| 5. | Dirijarea proceselor tehnologice | Organizarea şi dirijarea proceselor tehnologice care contribuie la păstrarea substanţelor nutritive din preparatele culinare |
| 6. | estimarea calităţii mărfurilor de origine animalieră | X |
| 7. | estimarea calităţii mărfurilor de origine vegetală | X |
| 8. | estimarea calităţii mărfurilor nealimentare | X |
| 9. | expertiza mărfurilor de origine vegetală | X |
| 10. | expertizarea mărfurilor de origine animalieră | X |
| 11. | expretiza mărfurilor nealimentare | X |
| 12. | inregistrarea ideilor, eliberarea certificatelor de inovator | X |
| 13. | Organizarea proceselor tehnologice | Organizarea şi dirijarea proceselor tehnologice care contribuie la păstrarea substanţelor nutritive din preparatele culinare |
| 14. | servicii de cercetare şi consultanţă ştiinţifică | X |
| 15. | Studierea microorganismelor în biotehnologii şi industria agroalimentară | Studierea microorganismelor în biotehnologii şi industria agroalimentară |
| 16. | Studierea microorganismelor în procesele de alterare a produselor alimentare | Studierea microorganismelor în procesele de alterare a produselor alimentare |
| 17. | Studierea microorganismelor în produsele alimentare | Studierea microorganismelor în produsele alimentare |
| 18. | studierea proprietăţilor consumiste a mărfurilor nealimentare | X |
| 19. | studierea proprietăţilor mărfurilor de origine animalieră | X |
| 20. | studierea proprietăţilor mărfurilor de origine vegetală | X |
| 21. | X | X |
| 22. | X | X |
| 23. | x | x |
| 24. | x | x |
| 25. | X | X |
| 26. | X | X |
| 27. | X | X |
| 28. | X | X |
| 29. | X | X |
| 30. | X | X |
| 31. | X | X |
| 32. | X | X |
| 33. | X | X |